facebook tracking
Avdelning

Utveckling

Connect

Med stöd av vårt utvecklarteam hjälper vi våra kunder med specialanpassade lösningar för att ge dem en bättre arbetsdag. Vi täcker in ett stort område inom utveckling och kan stoltsera med kompetenta produkter. I vårt team har vi olika kompetenser och jobbar nära tillsammans vilket ger oss en bred och stabil bas. Tillsammans med oss kommer du att trivas. 

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Arbetsplats och kultur

 

Hos oss trivs du som gillar stor frihet under stort ansvar. Vi har en tillåtande företagskultur som främjar och ser både dig som vill ta för dig och gå snabbt framåt samt dig som fokuserat knyter säckar. 

Vi gillar helhet, teamwork och detaljer. Vi har alltid kundens bästa i fokus och vill leverera på topp. För att leverera på topp behövs alla varianter av medarbetare och vi ser vinsten av att vara en blandning.

Vi gillar olika, för olika är bra! 

Du behöver dock besitta förmågan att vara prestigelös. Med det menar vi framförallt egenskapen ödmjuk.  

Hos oss behöver du hugga i men här finns även förståelse för livssituation och pusslande. 

Tillsammans levererar vi PROFESSIONALISM, HÅLLBARHET, NÄRVARO och GLÄDJE.

 

Varför jobba med oss?

Jo, för här blir du en i ett skönt gäng! Här blir du inkluderad, sedd och uppskattad. Tillsammans med oss får du växa och utvecklas. Du får tillgång till oerhört bred kompetens i både teknik och bemötande. Du är själv med och bygger din framtid, du kan påverka din vardag och tillsammans skapar vi en bättre arbetsdag både ute hos våra kunder och internt.

 • Interlan-anda

  Vi lever och andas något vi kallar Interlan-anda. Det är vårt sätt att vara. Det innefattar mycket. Det skapar tillhörighet och trivsel. Det kräver stuns och vilja att leverera. Vi ger det bästa i allt vi levererar, extern och internt. Kunden bästa driver oss, vi levererar kompetens i både teknik och bemötande. Vi levererar engagemang och vi är tillgängliga.

 • Du kommer att utvecklas

  Med tillgång till vår spetskompetens kommer du att utvecklas inom ditt område vara sig du tror det eller ej. Vi har stjärnorna på plats, prestigelösa fantaster, redo att dela med sig inom sina områden.

 • Omsorg

  Våra medarbetare är det bästa vi har. Här är alla lika mycket värda och vi kämpar tillsammans. Omsorg kring våra medarbetare är oerhört viktigt för oss. Vi har i vårt förmånspaket fokuserat på att måna om våra medarbetare, att se till att den dag du behöver, finns skydd och hjälp lättillgängligt.

 • Du får vara delaktig

  Under ledning av våra fantastiska chefer får du ta plats och har möjlighet att påverka. Du blir hörd och sedd. Du räknas omgående in som en i gänget och är med och levererar från dag ett. Du är en viktig del och det kommer du att känna.

Marielundsvägen 2
803 22 Gävle Vägbeskrivning info@interlan.se 026-18 50 00

Bollnäs

Heden hus 112, Sjukhusvägen 112
821 31 Bollnäs Vägbeskrivning info@interlan.se 0278-520 520

Söderhamn

Granvägen 1
826 35 Söderhamn Vägbeskrivning info@interlan.se 026-18 50 00

Örnsköldsvik

Hästmarksvägen 2
891 38 Örnsköldsvik Vägbeskrivning info@interlan.se 0660-30 92 70

Östersund

Hagvägen 12
831 48 Östersund Vägbeskrivning info@interlan.se 026-18 50 00

Jobbar du redan på Interlan ?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

 • Anders Lundqvist
 • Anna Wästman
 • David Nordenmark
 • Frida Åberg
 • Mathias Åberg
 • Oscar Öhrling
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor